Vijesti

MC Plus Zagreb Winter Cup: Započele prijave za ‘futsal turnir godine’

Započele su prijave za treće izdanje turnira MC Plus Zagreb Winter Cup koji se ove godine igra na novoj lokaciji. Prvi dio natjecanja održat će se u Nogometnom centru Šalata na Zagrebačkom velesajmu, dok će se završni dio turnira održati u Sportskom centru Lučko.

Crosport.hr će, kao i prošle godine, biti medijski pokrovitelj ovog sjajnog turnira.

Upisnina za turnir iznosi 350 kn. Ekipe imaju osigurano odigravanje minimalno tri utakmice, a sve utakmice na turniru sudit će po dva suca.

MC Plus Zagreb Winter Cup nosi krilaticu futsal turnira godine. Žensko izdanje turnira proglašeno je najjačim i najkvalitetnijim u regiji, a ove godine dobit će i predznak međunarodnog.

Turnir je orijentiran i na mlađe kategorije, a kao i lani održat će se dva turnira za mlađe uzraste: U-17 (1999. godište i mlađi) i U-19 (1997. godište i mlađi).

Prijave traju do 2. prosinca, a vrše se putem web stranice: www.zgwintercup.com

Ovogodišnje izdanje turnira startat će 17. prosinca, dok će turnir završiti velikim finalom 15. siječnja. Uz sve navedeno očekuje nas i vrlo atraktivna revijalna utakmica u kojoj će reprezentacija turnira (U-17 i U-19) zaigrati protiv vrlo atraktivnog protivnika koji će biti najavljen naknadno.

zwc-plakat